Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

V10 történet

zitron 2012:03:01 12:46 órakor
Kis történelem, nagy vonalakban

(tessék végigolvasni mindenkinek, mert szereltem be kamerát, és látom kik csalnak :))

Und egyszer volt vala, avagy megalapult vala a CotR klán. Valahol. Hol is? Több helyen, de most én megéneklem nektek a V10-es CotR klán történetét. 

A klánt megalapítá Kyru őshős, és áthívá vezérnek Csirszimusz fővezért a Transformersből… Köhm, ez egy másik történet. Ott tartottam, hogy Dumbledore épp a kríziskezelőközpontból tartott hazafelé…. Nemmm, ez sem az.
Nem kéne innom. Vizet.

A klánhoz egyre több régi ismerős csatlakozott, ezáltal a mag, bár ha kicsi is volt, és ki is nevették, hogy mit akar itt ez a csipisz klán, erős kis mag volt. Elhivatott, összeszokott, és tűzpiros falvakra éhes. 

Phara hagyományaihoz híven, a klánt feltöltötték „jöttmentekkel”. Ezek a jöttmentek, vagy buckalakók, ahogy tetszik, na megint elkalandoztam, szóval lehetőséget biztosítottak arra, hogy kikerüljenek közülük, az ifjú, vagy nem annyira ifjú, de hősnek született entitások, akik felvirágoztatják együtt a klánt. Ezek az akkori hőspalánták vagytok ti, meg akik nem :D Akik
nem, róluk még ebben a fejezetben nem énekelek :)

(Apró betűs rész: akik a jöttmenten, és buckalakókon megsértődnének, kizárólag a humoros hangvétel miatt használtam a kifejezéseket, és azon felül, hogy bunkó vagyok, nem volt semmi rossz szándékom vele, hisz ti vagytok a klán maga. Rólam tudni kell, hogy a humor oltárán mindent feláldozok, de mindig is a maximális jó szándék vezérel :))

Visszatérve a történethez, Lolka és Bolka, vagy izéé... Csirsz1 és Meggy elhatározták, hogy tömegklánokból alakítanak csoportot, ami tulajdonképpen nevetségesnek tűnt, sokan méltatták is a taktikát, majd a nagy kavalkádban hipphopp elbűvészkedtek olyan klánokat a köztudatból, mint a Graf-p, a Sak, és a Start. Por-se, illetve Wartburg maradt utánuk. 

A kláncsalád pedig hízott, mint a jó sertés, bár nem ad ki annyi szalonnát, mint amennyi sört elfogyaszt (de hát vesse ránk az első követ, aki jobban szeret zsírt termelni, mint seritalt vedelni, nem mintha a kettő nem lenne összefüggésben :D )

Szóval alapultak az új klánok, a kláncsalád újabb alkotóelemei. Példának okádék az első ilyen gyöngyszem, a CotrA klánocska lett, melynek szerény személyem volt az első vezére, majd jött a felmentősereg Yesode személyében, ugyanis én nagyon nem tudtam idekoncentrálni különböző okok miatt, de ez feltehetőleg a lőtéri kutyát nem érdekli :D

És születtek a klánok szépen, B, C, D, ami működött maradt, ami nem, ment a levesbe, kivéve ami működött volna, de ment a levesbe, de minden jó ha a vége jó, de a happy endnél még nem tartunk :)

Egy klánt a jó döntések tesznek erőssé (többek közt, ha épp nincs kéznél tank meg helikopáter egy íjászok nélküli világon :). 
Egy ilyen döntés volt az Ino klán magunkévá tétele. Editpepee megalpítá ama CotrD-t, ki áthíva vala ama Ino népit köribe, es mend paradisumban volou gyimilcsektűl munda neki élnie. Teemy tilitoá űt így fá gyimilcsétűl: „Ki nopun emdül oz gyimilcstűl, halálnek haláláal holsz.”

Remélem ebből minden magyarnak kiderült, hogy Editpepee meghívta az Ino klán tagjait, hogy nálunk éljenek tovább, majd Teemy lett a vezérük, ki felvirágoztatta Ino ősi népét :)

Ekkor történt egy nagy csapás, a HAT kláncsalád ellenünk fordult. Veszélyesebbnek nézett ki, mint volt, hála hősi tagjaink kiállásának, kik akkor összetartásról, és (haza)szeretetről tettek tanúbizonyságot. Vala :D
Így tulajdonképpen be lettek szépen darálva, mellyel a CotR kláncsalád újfent csak hízott, és hízott, de nem almával a szájában fog az asztalra kerülni, hanem szabjánkkal az ellenség májában fogunk az aszfalton örülni. :D 
Magyarosanabbul (se): mi klán akkor vala nevetséges, és jelentéktelen, mára vala a V10 egyik legnagyobb klánja, azzal az eséllyel gazdagodva, hogy igenis, megnyerheti a 10edik világ háborúját, ha, és itt jön a lényeg:


Ha TI kitartotok, és vállvetve harcoltok a végsőkig. Ha vágytok a dicsőségre, hogy győztesként fejezhessétek be a játékot ezen a világon. Túl sok volna a HA? Nem sok, max három, ha nagyon kiforgatjuk. Mi ígérünk nektek kettőt: győzelmet/dicsőséget, és hogy a vezetőség kitart mellettetek. Tőletek kérjük a harmadikat: Harcoljatok velünk vállvetve a végsőkig !

Szórakozásként pedig kövessétek a klánt youtubeon, a Cotr rádión, weblapon, skypeon, ééééés, a klántalálkozókon, melyre a következő alkalommal már én is szeretnék elmenni :)

 Üdvözlettel, a vezetőség