Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

klántörténelem

CoTR
KLÁNTÖRTÉNELEM:

Megalakult vala a klán háború játék, sok-sok ember játék szenvedélyének kiszolgálására. Ekkor történt hogy alapító tagunk phara úgy elmélkedett, létrehoz egy olyan klánt akik mindenek előtt egymást segítik a játékban és becsületesen próbálják megjárni a magas lépcsőket a siker rögös útján.

Mivel sikeres volt a játék, az alkotók létrehoztak több világot is, más-más szabályokkal.

Phara gondolt egyet és létrehozta a V2-ön is a klánt ugyanazzal az elképzeléssel amit a V1-en már sikeresen alkalmazott .Ez idő tájt regisztrált egy tapasztalatlan játékos a V1-en de lelkesedése annál nagyobb volt.

Próbált falukat szerezni és tanulni az akkora már harcedzett tapasztalt játékosoktól. Sok barátság kötés után és Zitrone tanító mestere hatására át lépett a V2-re is. Ez a személy szerénységem. Ez idő tájt a CoTR2 (mert ez a neve a mélyen tisztelt klánjának) Nagy harcokat vívott az Apollal és a Tolssal.

Az akkori vezér felkért hogy vezessem a klánt mivel neki nincs már erre ideje.

Ekkor csöppentem bele játékbeli pályafutásom legnagyobb kihívásába.

Át kellett gondolni és szervezni az egész klán felépítését és technikai tudását.


Így első lépésként 3 klán alakult az egyből a kontinensnyi távolságok figyelembevételével. Lassan kialakult a klán keménymagja is akik már sikeresen felvették a kesztyűt az ellenséggel. Nagy meglepetéseket szereztünk a támadóinknak és még nagyobb veszteségeket.


Mivel a harc végmenetének ideje kiszámíthatatlan volt és még a távolságok is hatalmasok két tagunk között felkerestem az apol vezérét hogy a k73 kontinensre tudjunk költözni. A megállapodás a következő volt:
Amennyiben segítenek költözni mi nem támadjuk őket és viszont.


Így ott hagytuk a k53-as kontinensét és most már egy kupacban próbáltuk újra felhozni a klánt.


Sokan csatlakoztak és hagyták abba de az elv megmaradt. Egy tiszta játék amiben egyszer felkerülhetünk az elsők közé. Közben itt a k73-on is elkezdtük a csatáinkat és összességében a klán mindig bizonyította hogy össze tud dolgozni.


Történelmünk során sok klán szűnt meg vagy olvadt bele nagyobb klánokba mindenféle magyarázattal .Nálunk ez sosem történt meg és remélem nem is fog.


Megszoktuk hogy erősebb klánokkal sikeresen vesszük fel a csatát és nem hátrálunk meg. A játék öröme és az összetartás az aktivitással mindig fent fog minket tartani.Néhány klán a történelmünk során:akela –› megszüntCH –› HCC-CHVDKNK –› HCC-VKÉs így is hogy a két utolsó klán nagyobb játékosai mindig a nagyobb pontszámú klánhoz menekültek nem tudják elmondani magukról hogy kitartottam az első tervemhez és nem menekültem más klánhoz.

Pár név a teljeség igénye nélkül akiknek köszönhetem, hogy itt tart a klán:

(bár sokan már nincsenek)

Fekily, lov.ildi, samira, zitrone, gigolo, chatrin, jankec, Hammurapi, Brutusz, Beci, slaci6, evica3579, Thormx, s18boy, Silencio, Skandalum, alceste, csajnigladi csoffadtkutya, somkutig, somkutig2, mandarin, gilt, hanyatka24, zozo74, ToMyKaX, davthechief és persze Kyru

Sokan vannak még akiket írhatnék de ez most csak egy rövid névsor volt.

Örülök hogy ennek a klánnak a vezére lehetek és megismerhetem a tagjait.

csirsz1 cotr2 vezér

2010.10.19-én elindultunk a világ 10-ben